Party Gaming får juling på børsen

Franskmannen starter jobben med å reise til Caribbean Poker Classic. David Benyamine signerer for Mansion. David Benyamine har gjort det veldig bra de to siste årene med blant annet to WPT titler. Han har spilt inn $1,005,232 bare i turneringer og betydelig mere i cashgames.

Nå skal han markedsføre Mansion Poker sammen med sin kjæreste Erica Schoenberg, kjent fra årets finalebord i WPT turneringen Ladies Night.

Party Gaming får juling på børsen

Pokernytt.no får nye eiere. AMO UK LTD har kjøpt det norske online magasinet. Det skal fortsatt satses på norske og internasjonale nyheter. Videre skal vi ha forum, konkurranser, presentasjon av poker profiler osv. Dette skal være den ledene pokersiden i Norge sier Dag Hegerlund – markedsansvarlig på pokernytt.no.

Da er EPT København utsolgt

I 2005 tok det nesten en måned for arrangøren å selge ut EPT Scandinavien Open, i år tok det to dager. Nå er det mange spillesiter som er urolig om de virkelig får en plass til sine kvalifiserings spillere. PokerStars forstod tidlig at det ville bli utsolgt og kjøpte opp 110 plasser.

Skal du spille en kvalifisering til EPT, men lurer på om spilleselskapet virkelig har plass. Party Gaming får juling på børsen Etter lovforbudet i USA.

Party Gaming som blant annet står bak Party Poker, sliter med å overbevise sine investorer etter det nye lovforslaget. På bare noen få dager har de fire grunderne sett sine egne verdier minsket med svimlende 22 milliarder kroner.

Den største aksjeeieren Anurag Dikshit med 29 prosent av firmaet, har mistet papirverdier for over 10 milliarder kroner på under en uke.

Nå er poker’n en sportsgren i Russland

Etter seks måneder med lobbyvirksomhet har ordføreren for det russiske pokerforbundet Dmitri Lesnoy klart å få igjennom at poker er sport og ikke bare et lykkespill.

Idrettsminister i Russland Slava Fetisov skrev nylig under et dokument som viser at poker offisielt er en sport i landet. Det vil si at poker ikke vil bli lagt under den nye antigambling loven som Putin vil gjennomføre i 2009.