Nytt pokermagasin i Sverige

Våre naboer får sitt tredje pokerblad på svensk. Slitz som er et herremagasin har nå startet det tredje pokermagasinet i Sverige. Poker Slitz vil fremstå som et livstilmagasin med innhold både or proffer og amatører. Bladet skal være spekket med artikler, som gjør at du kan plukke det frem og lese flere ganger før neste nummer er ute.

I det første nummeret av Poker Slitz vil du finne artikler om EPT Turneringen, personprotrett og tester. Bladet er på hele 114 sider. Neste nummer vil være ute i februar. Vi venter i spenning på at et kommer til Norge.

Først ut med pokerlient til Linux

Simbapoker som er et svenskt basert firma er den før ut på markedet med en pokerklient til til Linux.
Deleieren i Simbapoker Rickard Johansson sier at han selv jobber mye i Linux operativ system og at han har savnet en pokerklient til dette.

Nytt pokermagasin i Sverige

Klienten har blitt tatt frem i samarbeide med Trolltech, ett firma som har spesialisert seg på multiplattform løsninger. Dermed er Simbapoker først ut i verden til å tilby pokerklienter til alle de tre operativsystemene. Det prates om dette rundt om på Linux forumene allerede sier en fornøjd Rickard Larsson.

Purple Lounge – til søta bror

Den populære Touren går videre. Den populære rundreisen Purple Lounge gjorde i Norge under sensommeren og høsten ifjol, skal i år besøke Sverige. Glamourdealerene fra Norge skal også være med på touren som i Sverige skal hete Swedish Poker Tour. Savner dere jentene kan dere reise til følgende steder for å treffe dem.

Umeå Søndag, 15 april
Sundsvall Onsdag, 18 april
Gävle Søndag, 22 april
Stockholm Onsdag, 25 april
Göteborg Søndag, 29 april
Båstad Onsdag, 2 mai
Halmstad Søndag, 6 mai
Helsingborg Onsdag, 9 mai
Öland Søndag, 13 mai
Malmö Onsdag, 16 mai
Strömstad Søndag, 20 mai

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *